Alpingi.com

Freshers Jobs | AMCAT | Fresherworld | JEE | NEET | GATE & CAT

AMCAT coupon code --> ALP50 | Freshersworld Discount Code --> AFF1451AGI
TechMario UpdatesAMCAT Discount Code (ALP50) - get flat off TechMario UpdatesFreshersworld Coupon Code (AFF1451AGI) - - get flat 100 off TechMario UpdatesGovt Jobs- सरकारी नौकरियों के लिए यहां क्लिक करें

Ericsson Placement paper 2018 with Solution pdf download

Ericsson Placement paper 2018 – Dear candidates if you are looking for Ericsson Placement paper and solution pdf download or want to download Ericsson Placement paper or paper pattern pdf 2016 – 2017 then your search ends here. you can get latest Ericsson interview pattern here.

Ericsson Placement paper 2018 & solution pdf download

Ericsson Placement paper and solution: Before starting the Ericssoon question paper, first I like to give the introduction about Ericsson. Ericsson is a globel company of networking. Its services, softweres and infrastructure  especially in mobility, broadband and the cloud are enabling the communications industry and other sectors to do better business, increase efficiency, improve their user’s experience and capture new opportunities.

Ericsson Placement paper and solution

Ericsson Selection Process (on campus/Off campus) 2018

Every year Ericsson recruits students who completed their bachelor in b.tec (CSE, ECE & IT). Their will be three round for selection process:-

a)    Written exam

  • quantitative aptitude (25 ques)
  • Reasoning aptitude (25 ques)
  • General English (25 ques)

b)    Technical interview/group discussion

c)     HR interview

After clearing written exam then only the candidates will go on group discussion then in HR interview.

For all other companies placement paper click below link to download
Placement Papers Download 

Skill required for Ericsson placement:

Ericsson Placement drive mainly focuses on below given skills.

  • Good Communication skill
  • Good aptitude and reasoning skill
  • Domain subjective knowledge
  • Good Interpersonal skill
  • Little technical soundness required
  • You should have clear on your basics of domain/stream

Tired of running for Job ?Try AMCAT Exam (Get amcat discount by using ALP50 coupon code)

Ericsson Sample Placement paper:

Now lets discuss Ericsson Placement paper and solution download in PDF.

Ericsson Quantative Apptitude questions:

1.    1 / 3 of 1206 is what % of 134 ?

a)    250

b)    300

c)     320

d)    280

Ans: 300

2.    35% of 250 + 25% of 350=

a)    175

b)    165

c)     155

d)    185

Ans:175

3.    Ram’s salary was decreased by 20% and subsequently increased by 20%, How much percent does he lose?

a)    0

b)    40

c)     4

d)    None of these

Ans:4

4.    What is 25% of 25% equal to ?

a)    1/8

b)    1/16

c)     ¼

d)    1/32

Ans:1/16

5.    The average weight of P, Q and R is 40 kg. If the average weight of P and Q be 35 kg and that of Q and R be 40 kg, then the weight of B is:

a)    20

b)    25

c)     30

d)    35

Ans:30

6.    If the average marks of three batches of 50, 65 and 40students respectively is 45, 60, 55, then the average marks of all the students is:

a)    53.8

b)    43.8

c)     53

d)    52

Ans-53.8

7.    A student’s marks were wrongly entered as 93 instead of 73. Due to that the average marks for the class got increased by twice. The number of students in the class is:

a)    20

b)    15

c)     10

d)    5

Ans:10

8.    22,23,24,26,26,29,?

a)    29

b)    28

c)     30

d)    32

Ans-28

9.    6,12,20,30,?

a)    40

b)    41

c)     42

d)    43

Ans-42

10.                       10,26,50,122,?

a)    150

b)    160

c)     170

d)    180

Ans-170

11.                       5,6,11,17,28,?

a)    35

b)    40

c)     45

d)    50

Ans-45

12.                       4,18,48,100,?

a)    150

b)    160

c)     170

d)    180

Ans-180

13.                       The H.C.F. of two numbers is 25 and the other two factors of their L.C.M. are 15and 20. The larger of the two numbers is:

a)    375

b)    400

c)     450

d)    500

Ans-500

14.                       Six bells commence tolling together and toll at intervals of 2, 4, 6, 8 10 and 12 seconds respectively. In 60 minutes, how many times do they toll together ?

a)    8

b)    20

c)     30

d)    32

Ans-32

15.                       What is the probability of getting sum 8 of two dice dice rolled ?

a)    5/36

b)    1/9

c)     ½

d)    ¼

Ans-5/36

16.                       A bag contains 2 red, 3 green and 2 blue balls. Two balls are drawn at random. What is the probability that none of the balls drawn is green?

a)    30

b)    35

c)     25

d)    40

Ans-35

17.                       In a box, there are 8 red, 7 blue and 6 green balls. One ball is picked up randomly. What is the probability that it is neither red nor blue?

a)    2/7

b)    1/7

c)     3/7

d)    5/21

Ans-2/7

Ericsson Reasoning Ability Questions:

18.  IBG,JBF,KBE,LBD,?

a)    MCE

b)    MBE

c)     MBC

d)    MBA

Ans-MBC

19.  AEZ,CFY,EGX,GHW,?

a)    IIV

b)    IIU

c)     IHV

d)    FIV

Ans-IIV

20.   BMM,DOO,FQQ,?,JUU

a)    HSS

b)    HRR

c)     ISS

d)    IRR

Ans-HSS

21.  IAK,KBL,LCM,MDN,?

a)    NEP

b)    NEO

c)     OEP

d)    OEN

Ans-NEO

For question 22-26

a)    If only conclusion I follows

b)    If only conclusion II follows

c)     If either I or II follows

d)    If neither I nor II follows and

e)    If both I and II follow.

22.   Statement-all flowers are lotus;no lilly is flower

Conclusion-I no lilly is a lotus

II some lilly is lotus

Ans-c

23.   Statements-Some radios are cameras;some pencil are cameras

Conclusion-I some cameras are pencils

II no camera is a pencil

Ans-c

24.    Statements- some apples are mangoes;some ball are apples;some bags are balls

Conclusion-I some apples are balls

II all mangoes being apples is a possibility

Ans-e

25. Statements- People who speak too much against dowry are those who had taken it themselves

Conclusions-I It is easier said than done

II People have double standards.

Ans-e

26.  Statements-Vegetable prices are soaring in the market.

Cnclusions-I Vegetables are becoming a rare commodity

II People cannot eat vegetables.

Ans-d

Ericsson General English Questions

27.  Antonyms of repulsion is?

a)    aversion

b)    destitution

c)     petulance

d)    attraction

ans-d

28.  antonyms of Melancholy is?

a)    exuberant

b)    composed

c)     lugubrious

d)    fetid

ans-a

29.  antonyms of Inane is?

a)    tawdry

b)    keen

c)     vacuous

d)    innocuous

ans-b

30.   synonyms of buy is?

a)    Trade

b)    Purchase

c)     Compromise

d)    Sell

Ans-b

31.   Synonyms of move is?

a)    Sit

b)    Stand

c)     Still

d)    Travel

Ans-d

For question 32-26 read the following lines and find the error and if there is no error then mark ‘d’.

32.  (From above direction)

a)    An Indian ship

b)    laden with merchandise

c)     got drowned in the Pacific Ocean.

d)    No error.

Ans-c

33.   (From above direction)

a)    I have got

b)    my M.Sc. degree

c)     in 1988.

d)    No error.

Ans-a

34.  (From above direction)

a)    Locke’s treatises on government toleration and education

b)    show a mind fully awake in

c)     the possibilities of social reconstruction.

d)    No error.

Ans-b

35.  (From above direction)

a)    None of the students attending your class

b)    answered your questions

c)     did they?

d)    No error.

Ans-c

 

36.   (From above direction)

a)    Were you

b)    given a choice

c)     or you had to do it?

d)    No error.

Ans-a

Download Ericsson Placement paper and solution in PDF:

Candidates needs to Click on below link to download the Ericsson Placement Papers and Ericsson Previous year Placement papers. Ericsson Placement Papers will help to prepare better for IT Company Written Test.

Ericsson placement paper with Solution pdf

All Remaining Ericsson Placement paper and solution will be updated soon on our website.

Register on below links to receive the latest updates on job

Leave a Reply

Your email address will not be published.

alpingi © 2018